Referenciák | Dárius Kincse Biztosítási Alkusz Kft.

Referenciák

Szaktanácsadási szegmensben:

Vállalati szegmensben:

 “Szeretjük a gyorsaságukat, azt, hogy teljesen kompetensek a biztosítások terén. Mindig a legjobb ajánlatot keresik meg nekünk, segítenek az ügy teljes elintézésében. Egyszóval nagyon megkönnyítik az összes biztosításunk intézését, figyelését, folyamatos aktualizálását! S mindemellett figyelmesek, jó velük dolgozni!”

  • Gebo SEE Kft.  »  csőkötő idomok gyártása  » www.gebo.hu

“Dárius Kincse 2001 Kft-vel megalakulása óta tart a kapcsolatunk, biztosítási ügyleteinket nagy szakértelemmel, gyorsan, rugalmasan és pontosan végzik. A különböző biztosítók ajánlatai közül, mindig a cégünkre szabott legjobb biztosítást ajánlják. Nekünk nem kell ilyen ügyekkel időt és energiát vesztegetnünk, nyugodtan rábízhatjuk magunkat a brókerünk véleményére.“

“Elégedettek vagyunk a Dárius Kincse komplex szolgáltatásaival. Folyamatos és teljes körű információt kapunk szolgáltatásaikról, minden esetben személyre szabott ajánlatot állítottak össze számunkra, melynek elfogadása után gyorsaságot, rugalmasságot tapasztaltunk. Jó véleményünket és elégedettségünket tovább fogjuk ajánlani partnereinknek is.További sikereket eredményeket kívánunk Önöknek!              A Hotel Caramell**** csapata”

  • IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola  »  felsőoktatás, mesterképzés  »  web.ibs-b.hu

“Közel 10 éve dolgozunk a céggel.Mind a Főiskola, mind a Kft. összes biztosítását ők intézik. Ez vonatkozik a vagyon-, gépjármű-, és külföldi hallgatói biztosításokra is. Mindvégig korrekten. szakmai hozzáértéssel, innovatívan, lelkiismeretesen intézték az ügyeinket. Nem volt olyan esetünk, ahol megoldást ne tudtak volna találni. Szemmel láthatólag kiterjedt és jó kapcsolataik vannak minden biztosító céggel. Csak ajánlani tudom mindenkinek az alkuszcéget! Tisztelettel: Bajusz Tamás ügyvezető”

  • KRKA Magyarország Kereskedelmi Kft  »  gyógyszer nagykereskedelem  »

“A Dárius Kincse Biztosítási Alkusszal már évek óta dolgozunk együtt. Ők nem csak cégünknek, hanem a dolgozóinknak is segítenek a magánbiztosításokban. Figyelemben tartják a cég és munkatársaink érdekeit és bármikor fordulhatunk Hozzájuk biztosítási kérdéseinkkel, problémáinkkal.”

  • Opten Kft.  »  cég- és jogi információ  »  www.opten.hu 

 “A Dárius megbízhatóan és gyorsan intézi a céges autóinkhoz és épületeinkhez kapcsolódó biztosítási ügyeket, és mindig versenyképes árakat kínál.”

Közös képviseleteknél:

“Nemcsak az általunk kezelt Társasházak-Lakásszövetkezetek teljes körű biztosítását, de a Gordius kft, valamint a privát biztosításaim ügyintézését is a Dárius Kincse végzi. Maximális segítséget nyújtanak a biztosítási ügyintézésben, a káresemények kezelésében. A kollégák megbízhatóak,rugalmasak , felkészültek , naprakészek a biztosítások ügyintézésében. Versenyképes árakat biztosítanak ügyfeleinknek.Mindenkinek bátran ajánlom a Dárius Kincse kft-t!”

“Több mint 10 éve kapcsolatban állunk a Dárius Kincse Kft-vel. Mindig is úgy tartottuk, hogy nemcsak akkor kell, hogy készséges legyen egy üzletkötő, amikor megkötjük a biztosítást, hanem a jó biztosítási alkusz arról ismerhető meg, hogy a káreseményeknél is ugyanolyan készséges és segítőkész, mint mikor megkötöttük a biztosítást. Az elmúlt évek tapasztalata megerősítette bennünk, hogy jól döntöttünk mikor a Dárius Kincse Kft-t választottuk partnerünknek. “

  • Társ a házban Kft.

“Biztosítási kérdésekben jártassak, rugalmasak, készségesek és őszinték!”

Címkék: